Barn, Liv och Trafik 2019 - heldag med inspiration och kunskap

Unna dig en heldag med inspiration, kunskap och chansen att mingla med kollegor!

 

 

Den 7 mars samlar vi forskare, beteendevetare, sakkunniga och experter för en heldag om barns och ungas trygghet och säkerhet i trafikmiljön på Lindholmen Science Park i Göteborg.

Konferensen, som är de femte i ordningen, fungerar som en mötesplats för dig som hanterar och planerar stads- och trafikmiljö, folkhälsa samt undervisning som rör barn och unga. Vi har många spännande talare och inspiratörer på programmet, alla med fokus på trafiksäkerhet för våra yngre.

 

Highlights från programmet:


Inspirationsföreläsaren Micke Gunnarsson. Micke får med sin ärlighet och stora kärlek publiken att både skratta och gråta. Fokus är alltid inspiration och nyfikenhet på allt spännande som händer i vår värld. Våra barn, hälsa, framtiden, skola, lärande, digital revolution... Micke kommer att prata med oss om "Barn föds idag med digitala navelsträngar - hur når vi dem på vägar som består av ettor och nollor?

 

Norge är bäst i världen, och Lier är bäst i Norge! Vårt grannland är bäst i världen på trafiksäkerhet. Hur arbetar de? Unni Knutli från Trygg Trafikk och Bente Gravdal, rådman från Lier kommune berättar om kommunens resa till att bli en godkänd "Trafiksäker kommun".

 

Länk till det kompletta programmet.
Direktlänk till fakturabetalning.
Direktlänk till
kortbetalning.

 

Safer – Vehicle and Traffic Safety Centre

SAFER is the open innovation arena where researchers and expertise work together to create safe mobility. Our traffic safety approach covers people, vehicles and the infrastructure – and together we contribute to safer road transports and smarter, more sustainable cities.

Contact information

SAFER

Lindholmspiren 3A
SE-417 56 Göteborg
Sweden

 +46 31-772 21 06
 safer [at] chalmers.se